2008-04-25 7 瀏覽
其實極唔願意去食,但係唔知點解媽媽好鍾意o係度食為左一家人食餐飯,是但啦就下佢啦......是日食左8樣野,本住俾人趕走o既心態去食炸銀絲卷+ 小辣担担麵+回鍋肉薄餅+清炒津白+雪菜蝦仁炒飯+小籠包+鎮江肴肉+茶燻乳鴿首先是小辣担担麵,好咸......=_=" 麵質有點糊口不好吃炸銀絲卷是好食的回鍋肉薄餅,咸到唔認得左坐我對面果個!薄餅是ok的,但太少,根本包唔晒D餡清炒津白,冇咩味,但唔知點解痴埋一pat雪菜蝦仁炒飯,雖然係好乾身,但米粒略嫌太生喇,食到後來有點啃住o既感覺小籠包,個皮厚左,湯汁少左,退步左喇!鎮江肴肉,太稔不夠實,有點像食午餐肉的感覺=_=後來叫左個茶燻乳鴿,但等左30mins!其間,真的好難受waiters們以為我地賴死唔走,成日望住我地,簡直係虎視眈眈!後來個waiter自動幫我地追單,等到有點眼訓來了,一食,嘩,好"枚"....$7x 一隻雪鴿,唔抵!仲要咁o既服務態度依然唔明白點解母親大人次次食完都不滿野又唔係好食都仲要食囉
其實極唔願意去食,但係唔知點解媽媽好鍾意o係度食
為左一家人食餐飯,是但啦
就下佢啦......
是日食左8樣野,本住俾人趕走o既心態去食
炸銀絲卷是好食的
清炒津白,冇咩味,但唔知點解痴埋一pat
小籠包,個皮厚左,湯汁少左,退步左喇!
鎮江肴肉,太稔不夠實,有點像食午餐肉的感覺=_=
後來叫左個茶燻乳鴿,但等左30mins!其間,真的好難受
來了,一食,嘩,好"枚"....$7x 一隻雪鴿,唔抵!
仲要咁o既服務態度
依然唔明白點解母親大人次次食完都不滿野又唔係好食都仲要食囉