2021-12-29 44 瀏覽
係蘭桂芳附近竟然隱藏咗一間樓上cafe,入面有張吊櫈位比人打卡,成間舖都係啲花花草草做主題,幾岩一班女仔黎打下卡傾下計甘❗️☑️忌廉雙子蟹肉貓耳朵 $138所謂既貓耳朵其實係貝殼粉,口感硬硬地,有啲咬口,岩哂我哩啲唔鍾意食太腍野既人。貓耳朵用咗忌廉去整,加埋蟹籽同蟹肉,口感豐富,整體好香口😆☑️煎帶子香草黑蒜意粉 $128意粉食到好香既黑蒜味🧄口感都係硬硬地,面頭有3隻煎香咗既帶子,不過帶子就有啲重手咗,真係太鹹啦❗️☑️All DAY Breakfast $138用料都幾豐富,有齊all day breakfast有既食物,包括煙肉,德國腸,牛油果醬多士,薯餅,沙津,炒蛋同車厘茄。味道方面中規中矩,畢竟哩啲食物唔洗點整都唔會難食。其實我黎之前對啲食物真係冇咩期望,諗住都係主要比人影相同chill下個環境,不過味道比我預期高,如果想黎打卡既都可以黎一試。

☑️忌廉雙子蟹肉貓耳朵 $138

☑️煎帶子香草黑蒜意粉 $128