2023-07-19
🐔招牌香草焗雞(半隻)配焦糖粟米 $198呢個香草雞好有驚喜😳本身以為好似出邊啲一般燒春雞咁,呢隻係用烤焗式,肉質嘅感覺似慢煮,因為好嫩同埋好滑,一切開勁多肉汁🥹 個皮又唔佢燒春雞咁咗乾,好juicy💦 個雞脾🍗一切出嚟啖啖肉,side dish 個焦糖粟米🌽都好正,好似bbq 完燒出嚟嘅蜜糖粟米好甜又多汁🍝意大利鮮茄醬大蝦意大利麵 $178有兩隻大蝦,🍤蝦肉大隻鮮味,意粉彈牙,蕃茄醬汁好濃稠好掛汁👍🏻 🥞檸檬伯爵茶配雲呢拿雪糕 $138Pankcake 好大份,煎到外層好脆皮,雖然茶味唔係太出,但入面好鬆好軟同濕潤🫠 pankcake面有好多好似lotus 焦糖餅乾碎碎,雪糕上面有啲甜甜地嘅鮮檸檬果條,加埋冰凍有vanilla seed 嘅雪糕,甜甜地酸酸地又冇口感,好好食😳🍫Royal Chocolate $48朱古力咪濃郁,好rich好smooth嘅朱奶,上面仲有兩粒火槍燒過嘅綿花糖🍬 🍺Asahi Super Dry Lager $53
🍝意大利鮮茄醬大蝦意大利麵 $178
🥞檸檬伯爵茶配雲呢拿雪糕 $138