2022-11-15 32 瀏覽
🍳TBC All Day Breakfast 每次食ADB都有種放假嘅感覺☺️TBC 嘅全日早餐非常豐富,有我最鍾意嘅大啡菇配半熟溫泉蛋,煙三文魚,甜粟米,蕃茄仔,沙律菜,脆皮腸,Greek Yogurt,特別係有韓國大熱croffle!🍄Mushroom Farfalle w/ Black Truffle Cream Sauce今日係我嘅素食日,難得餐廳有素食選擇。蝴蝶粉煮得軟硬適中,有口感。黑松露忌廉汁creamy得來唔會太overpower 松露味,而且仲有好多唔同嘅蘑菇,擺盤配上食用花,打卡影相一啲都唔單調。🥭Mango Mochi Waffle w/ Coconut Gelato 新出甜品有驚喜,mochi X Waffle,外脆內軟,咬落煙韌又軟糯,中間仲有夾心花生碎,非常配椰子意大利雪糕。Topping 嘅芒果仲非常甜,加埋酸酸地嘅芒果醬,夾埋Mochi Waffle一齊食味道剛剛好。☕️Coconut Latte, 75% Premium Chocolate Mocha 兩杯影相都好靚,椰子鮮奶咖啡杯邊配上烘焗過嘅椰子🥥,香口之餘配上咖啡特別有熱帶風味。而特濃朱古力咖啡,有
🍳TBC All Day Breakfast
TBC  all  day  breakfast

兩杯影相都好靚,椰子鮮奶咖啡杯邊配上烘焗過嘅椰子🥥,香口之餘配上咖啡特別有熱帶風味。而特濃朱古力咖啡,有濃厚朱古力味之餘又平衡到咖啡味,恰到好處。
TBC  all  day  breakfast