2022-02-23
今次係因為想飲蜂巢咖啡而專誠到呢度😌地點唔偏僻,但係入口難搵!原來喺工廠大廈既非常隱蔽處都有一道藍門通往呢個Cafe㗎~我兜左幾個圈先發現目的地就係原點😹~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🎈 蜂巢咖啡 $48 (7.5/10)一上到黎,果然係一大兜蜂蜜喎😳而且要shot同奶自己攪拌~對於想customize既人比較friendly。視覺效果非常的好,但係飲落我就覺得冇太大特別,而且蜂巢既碎我唔係太鍾意,成日覺得好似有嘢卡住!🎈Lotus焦糖忌廉餅 $32 (9/10)呢個甜品就有d喜出望外,本身諗住覺得淨係飲咖啡太dry,但係呢個餅又真係cream感十足😳而且lotus餅碎並不吝惜,比左好多😛食落層次感十足,一啖一啖好快就食曬😌啱曬我呢個甜品控~🔺環境/服務 環境方面其實都幾寧靜,不過就算到lunch time都唔算多人(閒日),所以可以放心坐既一間cafe!唔洗驚阻住人呢~
今次係因為想飲蜂巢咖啡而專誠到呢度😌
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🎈 蜂巢咖啡 $48 (7.5/10)
🎈Lotus焦糖忌廉餅 $32 (9/10)
🔺環境/服務