一直以為九龍城只有泰國菜出色,估唔到呢間日本菜同樣驚艷,非常有驚喜!法國藍龍蝦二食,包左刺身同炒飯一開始上左龍蝦刺身先,隻龍蝦仲係識得郁,證明碟刺身係幾咁新鮮🥰食完刺身,佢就會用番隻龍蝦其他部位炒飯,炒飯炒得好香,啖啖都係肉😋另一必食係牛石精選盛合,包左豬肉、雞肉同埋不同部位既牛,好抵食。和牛A4西冷超正,入口即溶,係一大享受😍😍Waiter既服務都好周到,主動問駛唔駛幫我同朋友一起影相,亦會積極咁斟茶👍🏼食曬所有菜已經好滿足,點知最後仲有甜品送,係整得色彩繽紛既啫喱!埋單果陣同朋友講下次一定會再黎食過!店員仲同我地講,只要保留收據,一個月夜晚內再幫襯,就可以有九折😍真係無藉口唔再黎食🤤🤤

法國藍龍蝦二食,包左刺身同炒飯

法國藍龍蝦刺身
法國藍龍蝦炒飯