☙ 𝗚𝗿𝗼𝘁𝘁𝗼 ❧ 藍色拱門設計非常搶眼,難怪好多人特登為呢幅牆嚟光顧🤫穿過圓拱形門口,好似入咗個小洞穴咁,正正就係𝗚𝗿𝗼𝘁𝘁𝗼的意思💙除咗打卡,小店最出名的法式西多士亦相當有驚喜,入口軟綿綿,好似布甸咁,絕對同外面食的好唔同,非常推介大家要留肚試😋 ࿐ 🍞失傳法式西多士 $𝟭𝟬𝟴💫 厚多士預先浸特製麵糊過夜,再即叫即煎,入口超濃的蛋及奶香,質地軟身,有啲似布甸麵包感覺,味道超有驚喜😍雖然定價稍高,但絕對值得一試! 🥐海苔肉鬆牛角包窩夫 $𝟯𝟲 期間限定同人氣網店@fiftyfifty合作,窩夫好香脆,肉鬆份量好多,咸味窩夫都比較少見,值得一試🫰🏻 🍵𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $𝟰𝟱 焙茶味偏淡,被咖啡味稍為蓋過,而且層次唔算分明~ 𝗘𝘀𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 $𝟰𝟴
☙ 𝗚𝗿𝗼𝘁𝘁𝗼 ❧
࿐
🍞失傳法式西多士 $𝟭𝟬𝟴💫

🥐海苔肉鬆牛角包窩夫 $𝟯𝟲
海苔肉鬆牛角包窩夫

🍵𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $𝟰𝟱
焙茶味偏淡,被咖啡味稍為蓋過,而且層次唔算分明~
Hojicha Dirty

𝗘𝘀𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 $𝟰𝟴