今次帶咗媽咪去觀塘APM嗰間,就腳好多,環境都Okay,坐得好闊落。🌟新品:日月光蕃茄烤魚賣相都幾靚仔!呢度烤魚有3款魚揀,最抵食嘅凌波魚🐟係無幼骨,肉質會實淨啲,好易起到晒啲肉出嚟。估唔到呢款都幾有辣度🥵,蕃茄味都濃郁,再搭個白飯餸住食好惹味,幾啱我呢啲10小辣嘅朋友學吓食辣🫡🧡 絕絕子爆汁炸雞呢個名意頭真係唔OK😅,不過食落有驚喜!包好咗紙一嚿嚿咁分開,唔怕整污糟手。肉質幾嫩滑,個粉又夠薄,係好食喎👍🏻!不過都想建議個名要執執佢🤣🤣🍧 無限探索 +$9/位 (解鎖冰粉自由🩷)有冰粉自助區,自己糖水自己整💪🏻好鍾意佢個蜜桃冰粉🍑,食落有水蜜桃香氣但又唔會好甜。加埋桃膠、寒天、白珍珠,再加少少黑糖汁同花奶,Real 正✨!9蚊雞勁抵玩🫶🏻!🍹 囂張冰桔桶 $78 巨型到,我已經好努力咁飲都係飲唔晒。好清爽解渴,性價比極高✨!‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧💡優惠大發現!原來佢哋都有午市一人套餐 $98🌟有4款烤魚口味🐟,仲包埋白飯同埋冰粉任食。喺附近返工嘅朋友可以諗諗佢,好抵食呀😍!‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧

🌟新品:日月光蕃茄烤魚
賣相都幾靚仔!

🧡 絕絕子爆汁炸雞
呢個名意頭真係唔OK😅,不過食落有驚喜!

🍧 無限探索 +$9/位 (解鎖冰粉自由🩷)
有冰粉自助區,自己糖水自己整💪🏻

🍹 囂張冰桔桶 $78

‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧