踏入10月先黎兩個颱風,重要打得成掛8號。。原本book左食蒸海鮮就咁比圓規破壞左🥺實在太想食蒸海鮮。。醬油蝦。。唯有忍一下改期!改左星期六6:00,當日準時去到,人唔算多兩三枱客。任飲任食120分鐘,我地揀左有醬油蝦果款高麗塔餐🤣每人有兩隻醬油蝦,加$15可以轉半隻醬油蟹,轉左一份。醬油蝦少少辣鮮味爽口。蟹比較辣,不過都好味🤤蒸海鮮每人一份,有龍蝦、鮑魚、龍躉指天翅、帶子。店員指示:鍋一滾到出煙按計時器等9分鐘就食得!全部都鮮味十足。尤其是龍蝦肉質彈牙juicy龍躉指天翅都係第一次食,魚肉厚身結實,好味!之後住食海鮮有蝦、蜆同蠔。小食當中有款叫銀紙燒,個名幾特別,係錫紙包住蜆、蝦,粉絲。上枱果陣店員會淋d酒落錫紙度再點火。呢下就明白燒錢紙係咩來🤣裡面個湯同粉絲好味丫!炸物普普通通。款式選擇算多,除左吉列重有天婦羅,問店員拎沙律醬或天婦羅汁果陣店員話賣晒😅其實我以爲佢比漏左。。韓式豬肉雞肉味道普通,串燒花枝丸就好好食串燒非常出色。當中帶子煙肉露筍卷,帶子鮮味,露筍爽脆加埋百搭既煙肉!三款食材超夾。。因為食左唔記景相,之後再落單就等到埋單,追左兩次都無黎到。。只係食左一轉太可惜,其他串燒
踏入10月先黎兩個颱風,重要打得成掛8號。。
原本book左食蒸海鮮就咁比圓規破壞左

🥺實在太想食蒸海鮮。。醬油蝦。。唯有忍一下改期!

每人有兩隻醬油蝦,加$15可以轉半隻醬油蟹,轉左一份。
醬油蝦少少辣鮮味爽口。蟹比較辣,不過都好味🤤

蒸海鮮每人一份,有龍蝦、鮑魚、龍躉指天翅、帶子。
店員指示:鍋一滾到出煙按計時器等9分鐘就食得!

全部都鮮味十足。尤其是龍蝦肉質彈牙juicy

龍躉指天翅都係第一次食,魚肉厚身結實,好味!

之後住食海鮮有蝦、蜆同蠔。

韓式豬肉雞肉味道普通,串燒花枝丸就好好食

串燒非常出色。當中帶子煙肉露筍卷,帶子鮮味,露筍爽脆加埋百搭既煙肉!三款食材超夾。。因為食左唔記景相,之後再落單就等到埋單,追左兩次都無黎到。。只係食左一轉太可惜,其他串燒都唔錯既

另外呢個煙肉薯蓉焗蠔熱度十足,百搭煙 肉配上牛油味薯蓉包住隻蠔。好邪惡。。好好味😋

甜品得一款椰青味大菜糕。一人一杯。味道清新,甜而不膩。

任食兩小時時間係充裕既,早段客少上菜快,之後爆場再落單d野追極都唔黎。。埋單加埋一重要每人$4XX。。實在唔平。。海鮮尚算新鮮。。試過就算了

• 帶子煙肉露筍卷
  • 龍蝦