芋圓控 (葵芳)📇地址:葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B60B🕐營業時間:星期一至日13:00 - 21:00💸人均消費:~$40/人👏🏻抵讚位:有幫你配好嘅招牌芋圓餐,亦都有俾客人自己配搭嘅唔同DIY口味,欣賞佢個自選配搭唔一定要配芋圓番薯圓,可以揀配唔同嘅凍或者奶凍😆🍴Food QC:「自選芋圓 $40」所有嘅圓我都有叫,其中覺得最特別嘅係焙茶圓,喺出面好少見到同埋食落好重焙茶味!每款圓都大大粒,同埋每款起碼有四至五粒,超足料。凍我揀左桂花凍,本身好驚會好甜,食落一啲都唔甜仲食到淡淡的桂花香味😋😍 😯有待改善位:唔覺有😌😼私心回應區:咁岩經過葵涌廣場見到呢間新開嘅芋圓甜品舖,心思思買咗一碗食,試完之後覺得自己買咗係一個明智嘅選擇,因為真係好好味同埋一啲都唔甜。啱晒啲鍾意食煙韌嘢但又唔想食咁甜嘅朋友😚

芋圓控 (葵芳)
📇地址:葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B60B
🕐營業時間:星期一至日13:00 - 21:00
💸人均消費:~$40/人

👏🏻抵讚位:

🍴Food QC:
「自選芋圓 $40」

😯有待改善位:
唔覺有😌