今日同朋友去開葵芳聚會,順便去葵涌廣場行下,好耐冇黎葵廣好似好多野食店都唔同左,見到間burger店幾吸引,又有素食選擇啱老公,所以order 左2 份外賣返去同老公食。外賣都好細心有個靚靚保溫袋裝住,裡面仲放咗對一次性手套,放便客人用手拎住食,好貼心💕🍔芝士安格斯漢堡🍔今日剛好竹炭包賣晒所以轉用返平時的漢堡包,冇竹炭包唔緊要呢個包一樣好食,好足料,手打牛肉咬落去唔會乾仲有啲肉汁好juicy,除咗塊安格斯,配菜仲有生菜、芝士、蕃茄、青瓜。🥯芝士蘑菇粒炒蛋Bagel 🌿🥯老闆話最近轉左用款新的bagel 包,包面多咗D粒粒嘅籽& 芝麻,吃起來有帶點咸香,加埋中間D配料一齊食好夾,炒蛋也很滑。🍢小食🍢:- 北海道芝士薯波- 脆炸拉斯芝士鍾意芝士的朋友一定要試脆炸拉斯芝士另外我好鍾意個薯波,炸得好脆,食落好香口,一口一粒,我食完仲想再食😚

🍔芝士安格斯漢堡🍔

🥯芝士蘑菇粒炒蛋Bagel 🌿🥯