#食到去葵廣 👩🏻👧🏻 葵廣真係好多嘢食🍽 見復活節好多人都去旅行🛫好開心,不過我哋夾唔到假,所以留返下次先去日本,真係好掛住日本呀⛩🗼唯有食啲日式嘢止下癮先😗 🎠迷日食堂📍葵芳葵富路7號葵涌廣場Top世界3069號3樓T7號舖==============================🍽 和牛薯彈 💲18即叫即炸♨️外脆內軟,唔太乾身👍🏻咬落肉汁香🐂微微流出 🍽 串燒丸子 💲22一份兩串✌🏻 丸子煙韌,配埋醬汁一齊食幾正,如果丸子再熱啲嘅話,會更加好食😋 🙌歡迎大家介紹不同香港好食好玩好地方#foodiesklgirls #foodies #cafe #hkfood #food #hkig #香港 #香港美食 #香港好去處 #香港打卡  #美食 #打卡 #美食打卡 #吃貨 #吃貨女孩 #葵廣 #葵廣食店 #日式小食 #迷日食堂 #maniajoffical #日式 #日式丸子 #可樂餅 #薯餅 #葵涌廣場
[葵廣系列🌯日式小食止下癮] #食到去葵廣

🎠迷日食堂
📍葵芳葵富路7號葵涌廣場Top世界3069號3樓T7號舖
🍽 和牛薯彈 💲18
即叫即炸♨️外脆內軟,唔太乾身👍🏻
咬落肉汁香🐂微微流出

🍽 串燒丸子 💲22