餐廳: 大家樂
資訊:

2021-06-01 469 瀏覽
2021年5月26日晚上7時.血月 + 月全食!自古至今, 東方玄學, 西方占星, 都係唔好意象!老一輩師傅, 更加教我地, 最好係室內迥避.我放工要落深水埗充值, 一充值完啱啱趕得切, 沖入大家樂避一避!去大家樂有3個原因, 1, 充值完最近嘅餐廳就係大家樂, 無時間俾我行遠D.2, 睇怕大家樂冷氣夠強!3, 大家樂質素一向唔太差.但今次質素就唔多掂!點咗個葡汁雞皇飯, 女朋友點西蘭花炒魚塊.西蘭花炒魚塊完全矛問題, 西蘭花爽脆魚塊嫩滑, 只係份量略少, 葡汁雞皇飯就出事!相信個葡汁雞飯制成之后, 放係個熱爐內等客, 放得太耐, 成個飯收哂水, 汁又乾雞唔 juicy, 失敗!但有一點要俾個讚, 服務好好, 服務姐姐又問要唔要牙簽, 又問洗唔洗添水!以前大家樂邊有咁好服務呀!食完出嚟, 好彩D雲遮住哂個月亮! 我迷信? 我認!
2021年5月26日晚上7時.

血月 + 月全食!

自古至今, 東方玄學, 西方占星, 都係唔好意象!

老一輩師傅, 更加教我地, 最好係室內迥避.

去大家樂有3個原因,

1, 充值完最近嘅餐廳就係大家樂, 無時間俾我行遠D.

2, 睇怕大家樂冷氣夠強!

3, 大家樂質素一向唔太差.

但今次質素就唔多掂!

點咗個葡汁雞皇飯, 女朋友點西蘭花炒魚塊.

以前大家樂邊有咁好服務呀!

食完出嚟, 好彩D雲遮住哂個月亮!

我迷信? 我認!