2022-11-14
話說呢一間Cafe 早喺啱啱開業之前已經想去,有太多人出post打卡非常吸引🫶🏻!不過太full Booking😥直到有一日心血來潮,禁入去booking個網睇吓,居然第二日下晝三點有個時間有空缺,梗係即刻撳掣啦!(大家平時都可以捕住個網睇吓有冇啲人放返個位出嚟)--終於正式可以嚟到呢個熱門打卡Cafe!好特別嘅係門口裝潢比較簡單,只係一道粉紅色門💗,但係一打開入面就係一條好靚嘅萬花筒隧道,大家可以入門口嗰陣時開始Row機拍條片,真係勁夢幻勁靚🥰🥰🥰!--一入到去餐廳入面,周圍都色彩繽紛非常夢幻,餐廳每個角落原來都係打卡點!覺得佢哋店內設計非常之用心,連天花都用咗好多花花同絲綢去營造個氣氛,牆壁亦都用咗彩虹色彩,真係好靚😍😍-我哋兩個女仔嚟食飯,到上菜嗰陣時先先知道原來個份量係咁多。本身唔知原來咁大份,特別係個薯條,真係多到覺得一枱人食都夠食嘅程度🤣🤣,而且新鮮熱辣炸,更加特別好食!-另外個黑松露意粉都非常入味,真心係好好食,下次嚟都要嗌返呢個先。而個麵包蟹,我就覺得好滯👉🏻👈🏻可能撈埋啲蟹肉蟹粉特別滯,兩個人食真係頂唔順😂不過都係幾好食嘅。最後我哋食唔晒啲嘢都係打包走💁🏻♀️--特別
終於正式可以嚟到呢個熱門打卡Cafe!
特別一提店員嘅服務態度好好,好樂意幫手影靚相,仲會話比我哋知企邊一個位影得好睇啲👍🏻今次嚟呢個餐廳都好滿意,淨係環境值回票價! !