煙燻樟茶鴨。蘋果木 push跟住上既就係我十分鍾意既樟茶鴨,先唔講味道上黎既時侯既蘋果木煙熏味已經夠曬香。食落鴨肉非常軟嫩而且一啲都唔油膩,完全可以同時帶得岀鴨同茶既味道花膠椰皇 push首先上左個湯先啦…湯入面非常足料,花膠都幾大塊下。個湯非常鮮甜而且帶有好清既椰香味做襯托,椰皇既味道令到個湯更加有層次感一斤摘一兩 菜芯 既芯 小堂菜 咁呢個一斤摘一兩都係一個好特別既菜,老細話係選取小棠菜既菜芯。基本上姐係最精華既部分,所以食落係非常爽口同好有菜味。華麗生菜包 配意大利黑醋蟹皇生菜包既口感亦都唔錯,入邊蟹肉配上蟹皇而且再加上芽菜做配搭。加埋個意大利黑醋無論係口感定味道都非常之清爽冰震冰糖浸兩色車尼茄 桂花最後有一個甜品送左比我地食,用冰糖浸既車尼茄食落好潤而且佢地加左桂花個香味係提升到另一個層次

煙燻樟茶鴨。蘋果木 push

花膠椰皇 push

一斤摘一兩 菜芯 既芯 小堂菜