餐廳: Bugis@叻沙・海南雞飯
資訊:

2019-10-19 159 瀏覽
今日朋友放工要到荔枝角工業中心攞姊妹裙,陪佢去攞姊妹裙,攞完之後大約8點 我們見到附近有商場D1 place ,咁我們去呢係個商場睇下有咩好食,行左一個圈,見到呢間餐廳食新加坡野,人流不算太,座位都坐得好舒服,同朋友決定食海南雞飯配小食鮮蝦薯絲卷、海鮮喇沙滲滲,甜酸鳳爪,仲叫左兩杯野飲,一杯是青檸梳打,一杯是焦糖咖啡魔冰,整體餐廳我們覺得不錯 不過唯獨一樣是朋友食到大約9點左右,服務員唔知是不是趕收工,我地未食完佢同我講佢地就黎關門,搞到我同朋友好急咁飲同食得好趕呀,。海南雞 都算大份同埋都比較滑,最驚喜係海鮮喇沙滲滲、我同朋友都覺得個湯底好好味,甜酸鳳爪,都好入味

海南雞 都算大份同埋都比較滑,

最驚喜係海鮮喇沙滲滲、我同朋友都覺得個湯底好好味,

甜酸鳳爪,都好入味