2021-08-14
將軍澳不嬲都係美食荒島,想搵間好食少少的餐廳永遠大排長龍😥今日夜左收工,難得ocio 有位,即刻衝入去🥰本身想試Lasagne,點知賣晒,揀左個春雞同牛尾意粉(留肚食甜品😛)牛尾手工意粉都ok,個汁比較濃味,意粉質感比較爽口,同一般扁意粉唔一樣!春雞真心推,皮脆肉嫩超juicy ☺️☺️仲有松露薯蓉!燒雞個面有少少茄汁,但唔係平時點薯條嗰啲普通茄汁,佢係加左啲調味,比較杰身嘅茄汁,我好鐘意😌😌黎到ocio 主打一定要食waffle ☺️我叫左朱古力棉花糖,平時咁努力做運動,係時候放鬆下🤣朱古力超濃,又有朱古力醬/朱古力片/朱古力雪糕😋😋邪惡到一個點😍窩夫質感厚實,兩個人食一份真好夠👍🏻點知老公話想食蜜瓜🤭痴線,個蜜瓜超大個,好甜,蜜瓜上面有塊厚鬆餅(好好食😋)非常鬆軟👍🏻再加蜜糖星星🤣🤣🤣蜜瓜個芯有幾舊蜜瓜啫喱,真係好飽丫🤣🤣🤣❤️