2022-10-28 469 瀏覽
呢間已經成為左我成日食開嘅飯堂🤣刀削麵真係見到個師傅即削出來 而且配菜份量又超級多 齋嗌麻辣刀削麵都唔使另外嗌小食!而我特別鍾意食撈嘅 呢度冷撈熱拌都有 滿足曬你嘅選擇🍜麻辣牛肚刀削麵💰53刀削麵可以揀轉年糕或者拉麵 不過我都係最鍾意夠曬煙韌嘅刀削麵!麻辣牛肚係我最推薦嘅配菜 牛肚份量夠多 蒜同麻辣醬擺係碟嘅一邊所以可以按自己口味來揀辣度😛牛肚每條都又長又厚 特別爽口!🍜麻辣豬軟骨刀削麵💰53好少見豬軟骨都會有麻辣 不過都幾唔錯 刀削湯麵雖然會被湯浸住 但係都唔會少佢應有嘅爽口度 !🍝麻醬手撕雞冷撈刀削麵💰62呢隻配菜係佢default嘅菜式 如果想食其他餸都可以自己揀 汁都可以揀口水醬同麻辣醬 但係呢隻真係唔錯!佢嘅麻醬係日本胡麻醬 所以食落唔會覺得特別漏 撈埋手撕雞同青瓜都特別清甜 底下都會有D辣醬 不過就係象徵式嘅味道 越食越想食🤣整體來講呢度選擇都幾多 而且份量夠食 得閒想食D清新D嘅超推薦呢度嘅冷撈刀削麵! 平時D客人都幾多 而且鋪面唔算好大所以會有小小迫~📌 正宗山西刀削麵皇 (荃灣)荃灣荃興徑15號地下

🍜麻辣牛肚刀削麵
💰53

🍜麻辣豬軟骨刀削麵
💰53

🍝麻醬手撕雞冷撈刀削麵
💰62

📌 正宗山西刀削麵皇 (荃灣)
荃灣荃興徑15號地下
2022-09-24