2023-03-24
之前幫襯過大埔店一次印象都幾好今次荃灣店都無令人失望✨價錢又無評價講到咁貴, 都係一般Cafe嘅晚市價錢而且裝修也太美了吧, 相信日間有自然光一定更靚來這裡真的不可以不試試他們的Dutch Baby Pancake佢地竟然有多達八款嘅鹹食配搭𓂅 墨西哥辣肉醬薯仔焗蛋荷蘭鬆餅(ᴴᴷᴰ 88)🥞我地今次點嘅就係carbs(薯仔)+carbs(鬆餅)嘅強大組合, 焗蛋還有少許流心效果拌著來吃, 不過鬆餅本身唔重蛋香, 無以前食咁驚艷~𓂅 慢煮美國牛小排扁意粉(ᴴᴷᴰ 138)看到牛小排忍不住不叫, 牛小排煮得勁嫩又有牛味, 意粉就煮得備軟身, 但配搭嘅蕃茄冬陰功汁就夠曬香辣🤭𓂅 Mocha / Single Origin Chocolate (ᴴᴷᴰ 53)這裡的咖啡都能選nutty/ fruity, 但可能是single origin chocolate本身偏酸, 所以飲落朱古力唔算好濃味但酸味就好出𓂅 Oreo Banana Milkshake (ᴴᴷᴰ 58)肥仔之選🤓 Oreo跟香蕉奶昔不會不夾, 忌廉味比較搶風頭, 走cream應該更好飲呢!
今次荃灣店都無令人失望✨
價錢又無評價講到咁貴, 都係一般Cafe嘅晚市價錢
而且裝修也太美了吧, 相信日間有自然光一定更靚
佢地竟然有多達八款嘅鹹食配搭
𓂅 墨西哥辣肉醬薯仔焗蛋荷蘭鬆餅(ᴴᴷᴰ 88)🥞
𓂅 慢煮美國牛小排扁意粉(ᴴᴷᴰ 138)