2021-07-04 768 瀏覽
一日一黃店-荃灣高質良心小食店 今次係第2次黎 假日黎到人唔多 店面細細 小左文宣 得番同其他良心店合作既宣傳文 同貼紙(第一次既評價可以去 #hkfunfoodrecord_荃灣 搵番).我望左好耐餐牌 點解唔見左沙嗲牛肉包既? 最後點左 ⭐️滑蛋咸牛三文治$16烘底$2如果單拼都只係$12 算勁平🔥由於即叫即整 出品新 鮮爆熱辣辣唔似其他小食店 整定再加熱 👍🏻三文治外層 夠脆 食到索索聲 爆碎👍🏻滑蛋咸牛配料量都好多看似平平無其既三文治‼️其實要整得好食過佢 絕對有難度 高分好評.⭐️手抓餅$16👌🏻同樣整即 爆熱 都好食 但相對普通 🥲因為望相 都見到用左 2張吸油紙 都好鬼油如果加埋配料夾係中間 同樣會變成高分美食.姨姨見到我有影相 勁nice主動協助我影 仲話多謝我回想上次黎果時 係店面影相可能會覺得我奇怪 但今日感覺勁自然好多傾落發現 原來⭐️沙嗲牛肉包$16變左隱藏menu 因為包黎貨唔多所以轉左要熟客仔先點得 .#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_荃灣#hkfunfoodrecord黃店.#小廚美食 (荃灣)地址:荃灣西樓角路202-2
我望左好耐餐牌 點解唔見左沙嗲牛肉包既?
最後點左 ⭐️滑蛋咸牛三文治$16烘底$2
所以轉左要熟客仔先點得
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_荃灣
#hkfunfoodrecord黃店
#小廚美食 (荃灣)
地址:荃灣西樓角路202-216號荃昌中心昌寧商場1樓5A號舖
⭐️評分:
味道:4.5/5
環境:-/5 外賣
服務:-/5 外賣
抵食:4.5/5

#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkigshop #hkblogger #hktrip #hongkongtrip #香港旅行 #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #香港美食 #一日一黃店 #荃灣美食 #沙嗲牛肉包 #三文治 #手抓餅