2017-06-13
【尋找美食之旅】荃灣高質👍🏻👍🏻Cafe Feel西餐睇報紙介紹👀👀 俾佢個樣🍄吸引,然後發現真係菇菌飯😍 同埋重點係就腳!試完覺得食物整體唔錯,價錢唔貴,環境舒適,所以好想推介俾大家🤗🤗 (非廣告/試食)黑松露什菌蘑菇飯 $78用墨魚汁煮既飯🌚🍚 味道唔係好強,食唔太到墨汁味,好在有加左黑松露既什菌白汁,好香好滑,撈飯食一流🤤🤤 可惜個主角大菇冇味咁,一定係冇調味,除非唔係🤔必點推介😍😍👉🏻 焦糖雞翼薯角沙律 $78唔講咁多,個雞翼真心好好食😋😋 冇雪味,外脆內滑,最正係外面層焦糖🍯 代替蜜糖,甜得特別好味🤤🤤🤤 而且薯角都炸得好靚👍🏻👍🏻 係沙律少左啲🥗 似伴碟多啲😂香辣蒜香蜆肉意大利麵 $82實在好難揀呀!!對於有選擇困難症既我,呢到啲意粉太多款啦😖 蜆肉意粉都有分👉🏻忌廉/蕃茄/香草汁/辣/唔辣。。我叫呢碟有少少辣🌶 幾惹味🤤 蜆肉唔算少大小正常,最正係啲意粉🍝 煮得軟硬剛剛好~~吸收哂汁料好入味😋 好耐冇食過咁好味既意粉👍🏻
黑松露什菌蘑菇飯 $78
必點推介😍😍👉🏻 焦糖雞翼薯角沙律 $78