2019-09-24 99 瀏覽
今日喺荃灣行完街之後,諗住同朋友食下野,chill下。結果入左一間bar,叫做lucky u,啲嘢食都幾好食,一定要推介俾大家!我就叫左杯mocktail,叫做rainbow shadow,呢杯mocktail超靚,係彩虹色架!超啱鍾意打卡嘅女仔飲,又影得又好飲~ 我哋叫咗呢個芝士薯條配黑松露蛋黃醬,超級超級多芝士碎,啱晒我呢個芝士控!最重要係啲薯條熱辣辣,超級脆,係即炸嘅。除咗可以點茄汁,呢個黑松露蛋黃醬真係食過返尋味,超重黑松露味!我哋仲叫咗泰式生蝦,生蝦大大隻啖啖肉,配埋超正嘅醬汁,包你食到停唔到口!主菜我哋就叫左美國安格斯牛肉眼扒,肉眼扒係牛最幼滑嘅部份,肉同脂肪嘅比例好平均,肉質鮮嫩,唔會太油膩!呢份扒都幾抵食,配菜又多,牛扒又高質。牛扒配埋佢比嘅牛油,超級match!menu呢間bar仲有超多野玩,又有桌球、飛鏢、beer pong,食完飯直落飲嘢都得,超方便!店員嘅服務質素亦都好好,服務有禮,上菜速度都好快。如果想約朋友食飯加飲嘢,唔想轉咁多次場,lucky u就岩曬喇!

menu