荃灣廣場6樓,呢間日式放題店新開😍環境好大好靚,全部都係卡位形式,坐得闊落又舒服👍🏻呢間新店有分A餐同B餐掃QRcode 落單,選擇好多好豐富。 除咗一般日式放題店刺身壽司之外,呢間店仲有好多獨家嘅菜式🤭味道都相當唔錯👍🏻個人大推:花膠蟹黃翅,鮑魚香菇飯,櫻桃鵝肝,蒜蓉粉絲蒸蟶子皇,全部都係貴價菜式,仲要任食真係絕對回本。睇吓隻鮑魚幾大隻,勁正:聖子皇都超惹味:D刺身都好正,全部都好厚,肥美肉滑😍仲有藍鰭吞拿魚😍真係好好味出面嘅自助區好大,仲有好多其他放題店比較少見嘅食物,有煙三文魚,乳豬,小龍蝦😂甜品區仲有部我係香港都係第一次見嘅Nutella 朱古力醬機!好受歡迎,大人小朋友都排隊等😍😂 我加左落雪糕到食🤭好好味呀埋單兩位成人每人$300左右,放題選擇咁豐富,價錢都好合理大推呢間荃灣新店👍🏻一定會再黎食🤭
呢間新店有分A餐同B餐
掃QRcode 落單,選擇好多好豐富。
除咗一般日式放題刺身壽司之外,呢間店仲有好多獨家嘅菜式🤭味道都相當唔錯👍🏻

個人大推:花膠蟹黃翅,鮑魚香菇飯,

睇吓隻鮑魚幾大隻,勁正:
鮑魚香菇飯

聖子皇都超惹味: