2019-04-04 133 瀏覽
今日女小編有野做唔得閒😗所以我就同個朋友去咗荃灣行街,之後行行下見到喱間鋪頭啲晚餐套餐幾抵食😎於是就決定入去食🤔一入到去環境都幾舒服😆至少啲枱枱櫈櫈唔會迫埋一齊,食都食得舒服啲😗另外啲員工嘅服務都唔差,都幾有禮貌😎同埋有個開放式廚房,如果坐果邊應該可以睇到整拉麵嘅過程😛#黑豚拉麵 😋好味指數:(6/10)碗麵一嚟到就見到好多黑蒜油,不過聞落味道又唔算突出🤔拉麵份量正正常常,唔係好大食應該都夠你食😗不過喱度就冇得揀湯嘅濃度同拉麵嘅軟硬度,所以都唔好太高期望😚#白豚拉麵😋好味指數:(6/10)不過食落就覺得平平無奇😣啲拉麵就有啲似香港嘅港式拉麵,而且味道都偏淡😦#芝士年糕😋好味指數:(6.5/10)咬落去都有啲脆😆不過裡都係一般般,又唔算好多芝士🤔#自家製餃子😋好味指數:(6/10)皮都算薄而且唔算好油,不過啲餡都係普普通通😗但跟餐又有拉麵又有小食都算係咁🤔

#黑豚拉麵

#白豚拉麵

#芝士年糕
😋好味指數:(6.5/10)
咬落去都有啲脆😆不過裡都係一般般,又唔算好多芝士🤔

#自家製餃子