2019-06-05
店鋪:茶星人 (荔枝角)地址:荔枝角美孚新村二期吉利徑49號地下E2號舖每一個地方都有一個屬於自己嘅好茶,茶星人希望我地都市人喺繁忙急速嘅節奏都可以細味好茶,我哋即刻飛去茶星睇下佢地有咩好茶推介比我先由荔枝角美孚新邨開到天水圍天盛商場,仲有六月中會試業的屯門悅湖山莊商場,相信嚟緊茶星人將會侵佔更加多嘅地方,比地球人更加容易咁享受到茶星人嘅福利話明係茶星人嘅福利,佢哋當然帶嚟唔少新嘅元素啦,除咗平時嘅飲品可以加$6配海鹽芝士或者鹹蛋黃芝士外,我今日最主要試下佢地比較特別而且係岩岩推出嘅新飲品—鮮奶朱古力脆皮黑洞芒果雙朱脆皮 $33以脆皮朱古力同黑朱古力調製,香濃的黑朱古力配上鮮奶嘅香滑仲有芒果嘅鮮香,每一啖都充滿着滑嘟嘟嘅享受,飲飲下仲可以食到粒粒脆皮朱古力,絕對係鍾意朱古力嘅人嘅福利!飲飲下仲食到芒果粒粒添,一杯嘢飲就有多重享受,真係多謝茶星人嘅推介😍除咗有芒果之外,仲有草莓同香蕉俾你揀,無藉口話唔鍾意食邊一款水果而唔飲啦~
地址:荔枝角美孚新村二期吉利徑49號地下E2號舖
芒果雙朱脆皮 $33