依間特色burger店主打全港首創嘅panger(pancake+burger),可惜後知後覺的我翻到屋企先發現依回事(੭ ᐕ)?不過無所謂啦!質素話比我知絕對可以翻兜試埋個panger呢~依到嘅burger全部即叫即整,新鮮製作,外賣拎到翻屋企都要時間,依然有微溫而且漢堡包無塌落黎又無濕笠笠,翻熱後質感味道都完全無問題。〔推介!〕❝隊長漢堡❞ ($76 配小食+汽水)成個漢堡包係厚到無從入口嘅程度hahaha,有煙肉同半熟煎蛋加持,蛋液慢慢滲到漢堡包同牛肉入面,配合埋偏向mild地辣嘅芥末醬﹑生菜﹑蕃茄等解膩,餡料惹味又豐富。❝芝士漢堡❞ ($66 配小食+汽水)同隊長漢堡一樣,芝士漢堡嘅漢堡扒同樣有翻咁上下厚度,咬開呈半生熟,顏色非常討好,肉味濃郁。另外跟餐嘅厚切薯條炸得脆口無油膉味,調味輕手,份量超~級大份!比起薯條我更鍾意薯餅,咬到粒粒薯仔,無多餘油份,非常滋味。每個套餐仲有一罐汽水附送。𓂃𓈒 𓂂𓏸 用餐提示 𓏸𓂂 𓈒𓂃店鋪以英雄角色為主題,係門外經過望到鋪面一定會被吸引住目光~每款漢堡都係以唔同嘅英雄角色命名,連牆身裝飾都配合主題,fans黎到應該會份外有親切感。小店有兩張高

〔推介!〕❝隊長漢堡❞ ($76 配小食+汽水)

❝芝士漢堡❞ ($66 配小食+汽水)

𓂃𓈒 𓂂𓏸 用餐提示 𓏸𓂂 𓈒𓂃

小店有兩張高凳同面向窗嘅細枱可以for堂食,但主要係做takeaway為主。
𖤐
𓂃𓈒 𓂂𓏸 𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𓏸𓂂 𓈒𓂃