最近受到細妹影響,令我都對手搖有興趣🥤,呢排手打檸檬茶超級大熱🍋,咁啱經過一間好特別既手搖店,竟然有賣首創手打苦瓜檸檬茶,咁我緊係要試下先🤩😈- 苦瓜檸檬茶🍋 $29本身都擔心用苦瓜做飲品會唔會苦到飲唔到🫡,但出奇地有驚喜,微酸檸檬🍋與苦瓜配合得不錯🤣,即使少甜亦做到微甘而不苦,飲落去開胃又清熱解膩🤤,苦瓜粒更增加了爽脆口感,成杯飲品層次變得很豐富😎- 白桃洛神冰檸🍑 $29香甜白桃、酸甜洛神花配上新鮮青檸,入口清爽舒服,不會過份香膩,成個配搭都幾夾❤️😍而家小店仲好有創意😈,買飲品附送苦瓜豬🐷同小麻雀🀄️,兩個都好可愛,等我飲多幾次😛,努力集齊一套小麻雀🀄️先得,大家都快啲同我一齊集齊一套啦😉📍 茶救星球蔬果茶 - 旺角旺角豉油街33號裕旺大廈地下B號舖@jo_s_cha另有分店: 荃灣 / 尖沙咀#justlingggxd_小食#justlingggxd_旺角

- 苦瓜檸檬茶🍋 $29

- 白桃洛神冰檸🍑 $29