相信呢排大家都心情唔好,朋友都少咗見面......正因為咁,更加要珍惜難得見面嘅時間☺️.酒吧有露台位置,氣氛寧靜,又可以呼吸新鮮空氣,仲可以BBQ唔洗怕落雨,因為露台係有蓋ga🌚不過我怕凍,今次就留喺室內啦🙈.室內就比較熱鬧,因為酒吧嘅遊戲應有盡有,beer pong同鏢機都夠玩成晚.鍾意私隱度高d, Sonder設有私人獨立房,成班人大聲唱K又得,靜靜談心講秘密㊙️亦得。每間房都有唔同主題,打咭一流除咗環境好,食物質素都唔錯😍香脆炸雞翼 $78雞翼炸得金黃香脆,肉質仍然好嫩蕃茄肉醬意粉 $78酸甜的蕃茄肉醬非常醒胃Pina Colada $88我最愛的經典cocktail, 菠蘿汁配椰奶的味道香甜清新,酒精濃度不高,容易入口Cinderella $78真的怕醉還可以選mocktail, Cinderella 由檸檬🍋、菠蘿🍍、桃🍑、橙🍊調制,味道酸甜,飲落很fresh集玩樂、消遣、美食於一身的多功能酒吧,真的不能錯過呀

酒吧有露台位置,氣氛寧靜,又可以呼吸新鮮空氣,仲可以BBQ
唔洗怕落雨,因為露台係有蓋ga🌚
不過我怕凍,今次就留喺室內啦🙈

每間房都有唔同主題,打咭一流

除咗環境好,食物質素都唔錯😍

香脆炸雞翼 $78
雞翼炸得金黃香脆,肉質仍然好嫩

蕃茄肉醬意粉 $78
酸甜的蕃茄肉醬非常醒胃

Pina Colada $88

Cinderella $78

集玩樂、消遣、美食於一身的多功能酒吧,真的不能錯過呀