招聘中
今天
今天
1天前
3天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2021-01-05 334 瀏覽
凍冰冰真係想食碗熱辣辣既米線暖下肚😙 試左譚仔三哥新口味米線: 花膠胡椒雞美線🙌🏻嗌左清湯,加埋我至愛既墨演🙂 見到有新飲品: 熱情果烏龍茶🍹當然要嗌埋啦😍有圖有真相,塊花膠真心好厚好有咬口,一啲都唔腥😻 花膠充滿骨膠原,有美顏既作用👏 胡椒雞好惹味,重點係無骨,啱曬我依啲懶人🤣 下次一定要試埋三哥秘製煳辣湯底,一定更加正👍食完暖立立既米線開始有點熱,飲番杯熱情果烏龍茶就啱曬啦😊 冷泡炭燒烏龍茶既茶底好香濃,加埋檸檬梳打、熱情果、寒天QQ,口感一流👍

2021-01-01