之前一直想試下, 今日難得放假😆 就去試一下, 雖然已經二点多, 但依然又唔少客👍 舖頭唔算好大, 不過都唔算坐得太迫😸 店員比餐牌給我, 有d選擇困難, 樣樣都想試, 有d比成好大件雞🐔 又好似太多, 唔想食敢大舊肉🤣 最後揀左花膠海鮮龍躉雞要上海拉麵同蟲草花螺片雞湯底, 另外要熱奶茶, 等左一陣麵先來, 果然好豐富勁多料😋 我應該由邊度食先😅 成碗餸, 先飲啖湯, 好清甜好味道🥰 再食拉麵, 好食🤩 不過可能湯太熱, 有d淋, 但唔係太差😚 試下蜆, 鮮甜無沙😻 食下青口亦好鮮甜🥳 魷魚也ok, 一粒粒雞就一般般, 唔係太有肉味, 不過都比得幾多😋 花膠已經無在意有無🤣定係自己食左唔記得😅 下次叫多次, 太多料了, 龍躉一舊肉一舊骨, 味道也ok, 但唔算有驚喜😽 整體海鮮最好食😍😍 另外有比好多生菜好啱我😘 然後飲埋奶茶走人😛😜 我會再來, 下次試其他, 份量都好多, 一定夠飽🤭🤗
2024-04-04