2023-01-22 15 瀏覽
🏡唔知大家又有無試過係屋企都用炭爐燒烤呢 ❓我最近就跟朋友出咗去深水埗福榮街買揮春🧧經過見到呢間冰室🈶️個「黃金芝士火鍋套餐」🔥重點係佢個套餐除咗野食之外仲已經包埋小炭爐添💯返到屋企一點火就係可以燒黎食架喇🥳🥳🐷農場精選套餐B $320▫️農場拼盤:🈶️煎雞粒、豬扒粒🌈佢哋係用咗澳洲無激素雞扒同埋嘅丹麥無激素豬柳做架✅▫️芝士火鍋🫕🌈芝士配埋d烤蔬菜🥬食嘅時候都唔會覺得漏呀🔥烤完嘅麵包粒仲特別香脆添😋秒段呀🥳🥳☑️麵包粒☑️車厘茄☑️椰菜仔☑️甘筍仔☑️新薯鈕倫堡腸件☑️火腿粒▫️2個龍蝦湯🌈呢個價錢仲包埋兩個龍蝦湯🦞真係抵食到不得之了呢💯▫️小食 (4選1)🌈我揀咗芝士焗西蘭花🥦我個人認為芝士西蘭花一定係要焗過先至夠滋味嘅🧀上面鋪面住芝士碎溶化之後嘅金黃焦香味道😋依家諗返起都流口水呀🥳🥳▫️焗飯 (4選1)🌈呢個四重芝士鮮茄焗豬扒飯d芝士勁豐富呀🧀呢個餐好多嘢食❤有得食又有得玩🥳食埋個飯就飽飽嚕😋正呀喂🥳🥳

🐷農場精選套餐B $320

▫️農場拼盤:🈶️煎雞粒、豬扒粒

🌈佢哋係用咗澳洲無激素雞扒同埋嘅丹麥無激素豬柳做架✅

☑️新薯鈕倫堡腸件
☑️火腿粒

▫️2個龍蝦湯

🌈呢個價錢仲包埋兩個龍蝦湯🦞真係抵食到不得之了呢💯

▫️小食 (4選1)

▫️焗飯 (4選1)

外賣自取