2019-04-05 309 瀏覽
係尖沙咀食嘢,自然會唸到厚福街,成條街都有好多餐廳同小食店,而H8入面有唔少嘅餐廳,我同朋友揀咗Y Show Tasty ,兩個女仔可以傾吓心事。入到去,感覺環境舒適,闊落嘅通道同柔和嘅燈光,真係好啱傾吓計食下野。Wagyu Burger 🍔 $148一見到大大碟嘅漢堡,就已經比佢吸引住。重點係有好多好多嘅芝士🧀如果係芝士控,就會俾佢吸引住。一個杯仔裝住好多嘅芝士,望住啲芝士流落去個包度,甚為治療,啲芝士多到流晒出嚟。個包夾住一塊厚身和牛漢堡,和牛仲保持住肉汁,咬落一啲都唔會乾,沙律菜同蕃茄都係好新鮮,記得要一啖食落去,夾住啲菜同個包食,正正。😍最鍾意食個薯條🍟,個薯條好厚身,食落真係鹹鹹地啖啖薯仔味,好有質感。食薯條最啱就係趁熱食。

Wagyu Burger 🍔 $148