2019-12-07 85 瀏覽
旺角分店主菜買一送一,咁岩又想係一個環境唔錯嘅地方食下飯傾下計,所以就被優惠吸引了。旺角分店有兩層,平日下午黎唔多人,都幾岩慢慢坐。 第二次食Hesheeat, 之前係CWB分店食過,都唔錯。指定主菜買一送一,但每個人都要買光顧一款食品/飲品先得。平時鐘意飲凍飲嘅我,都係決定要飲返杯熱飲暖下。見到隔離枱嘅凍綠茶拿鐵睇落唔錯,都幾深綠,應該幾濃味,所以我就點咗杯熱綠茶拿鐵。熱飲另一個優點就係打卡好靚,有靚靚拉花係面。飲落果然抹茶味好重,甚至太濃,不竟我呢d小學生口味鐘意奶味多少少。主菜就點咗黑松露雜菌燒雞意大利飯,好creamy,不過松露味唔太重。燒雞有少少嚡,可應因為係薄切,部位亦都係雞胸呢d較嚡。驚喜之處,係意大利飯少少拉絲芝士效果! 朋友建議叫多小食,所以叫咗一人一客燒元貝。$25一件其實都幾貴,不過都算大隻,叫對得住價錢。元貝下面仲有煙肉碎,增加口感。面頭就滿滿芝士醬,多到有少少膩同咸。主菜加飲品加小食人圴$120 ,少貴。

Green  Tea  Latte

黑松露雜菌燒雞意大利飯

主菜加飲品加小食人圴$120 ,少貴。
2019-12-06
Green  Tea  Latte