2021-10-15 28 瀏覽
前幾日去上環探索,行行下見到有間台式飲品店😍位置吾算話好易搵,系地鐵站行10分鐘到去到就見到句:堅持做對的事🎗🎗心諗果然冇黎錯野飲方面好多選擇,可以參考下嗰個排行榜⬇️嗌左好出名既伯爵朱古力堅果奶蓋茶個nut cream真係好濃厚好多, 第一次飲堅果奶蓋,唔算話好甜,少少苦,堅果味都算得出,加上啲朱古力粉,有啲似飲緊朱古力cream🤣🤣個茶底就伯爵茶味好重,溝埋個cream先會同試到堅果mix埋伯爵茶既味,不過個cream唔係好順利融入到係杯茶入邊,要不斷攪勻先得! Overall 鍾意朱古力個朋友可以一試,對我來講就有少少溜嗌多咗杯芒芒堅果奶蓋茶,哩杯我比一百分!個果茶入邊啲果粒好正,嗰but cream加芒果好味過配朱古力,如果單食芒果覺得唔算好甜,mix埋芒果個果茶我覺得佢好好味,好甜又好味😋個nut cream 同杯茶融入得好好👍似飲緊creamy drink!!同埋真係夏天解渴之選😂😂

去到就見到句:堅持做對的事🎗🎗
心諗果然冇黎錯

野飲方面好多選擇,可以參考下嗰個排行榜⬇️

嗌左好出名既伯爵朱古力堅果奶蓋茶