2023-11-23
大埔想食西餐 呢間係好有名既Fine Dining裝修華麗 浪漫十足的Set Dinner for person ⭐巴馬火腿果仁沙律色彩繽紛的沙律菜 香脆果仁再加上香醋汁 挺開胃的頭盤 ⭐頂級牛肝野菌忌廉濃湯菇味濃郁好香 湯內有打碎既菇增加左口感 跟湯法包好脆 好味道!⭐自家製藍花蟹餅我地好鐘意呢個蟹餅 炸粉好薄又夠鬆脆吾覺得油膩 入面滿滿蟹肉、薯蓉、蔬菜 好食!⭐慢煮西班牙黑毛豬鞍焦糖蘋果豬鞍好厚身 切開後見到肉質非常靚 我都是首次見到肉既纖維能夠如此細綿 慢煮保留肉汁 與配菜焦糖蘋果一起吃非常襯 肉味甜度提升⭐比利時朱古力心太軟擺盤好靚 焗製時間剛好 脆脆的 切開流心朱古力醬好邪惡但好好食 好滿足另加一份main course ⭐澳洲草飼羊T骨扒牛扒肉味夠香蘇 夠惹味 份量都好夠🍹Cocktailream(左) 甜度適中 味道幾特別 推介!Cinderella(右)比較甜口味 好岩嗜甜既女仔餐廳將美術融入美食當中 每樣菜式的擺盤均精心設計過 色香味居全 好享受的一餐 會再想幫襯🥰
大埔想食西餐 呢間係好有名既Fine Dining
另加一份main course
⭐澳洲草飼羊T骨扒
牛扒肉味夠香蘇 夠惹味 份量都好夠
🍹Cocktail:
Dream(左) 甜度適中 味道幾特別 推介!
Cinderella(右)比較甜口味 好岩嗜甜既女仔