舖內裝修、環境、衛生同職員態度都好好,而食物方面,味道唔錯,擺設亦好有心思,可能廚房設備比較簡陋,如果想試既話,要有心理準備等好耐(今晚試其中1個set dinner豬仔脾就等左1個鐘左右),而且只係屬於微暖,令到成親飯扣哂分。。。飲品方面嗌左杯招牌Corner 32同埋熱朱古力,個杯同隻匙羹好有心思,呃like一流👍🏼Corner 32係點題飲品,係杯檸檬薄荷葉梳打水,味道幾清新唔錯;而另外杯熱朱古力就偏甜,不過最大問題係微暖,完全唔熱😅 而今晚嗌左兩個set dinner,我個份係芝士流心蛋烤大蘑菇意大利飯配黑醋沙律,味道幾夾,只係同杯熱朱古力一樣,又係微暖,好似唔係即時整咁 最大問題係另外呢份set dinner,我地揀焗豬仔脾加蕃茄焗意大利飯配烤蒜頭,足足等左45分鐘🙈🙈但是奇怪係依然都屬於微暖,好似擺左好耐先拎出黎咁整體黎講,無論環境抑或食物味道都唔算差,份量對男生黎講可能偏少,時間上實在等太耐,會無心機食;另外每款食物都係微暖既問題實在太嚴重,所以未必會去試。

但是奇怪係依然都屬於微暖,好似擺左好耐先拎出黎咁