2024-04-22 50 瀏覽
🌟M Square🌟放假同朋友去西貢感受下大自然😽玩之前就係碼頭搵搵有咩食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)❣️❣️沿住海邊一直行,行到WM hotel附近,有間餐廳滿曬人!睇佢嘅餐牌都覺得價錢合理,然後我哋就入咗去試~Soft Shell Crab Salad🦀炸軟殼蟹,蟹肉,芒果,小蕃茄,小蘿蔔,醃洋蔥,南瓜籽,沙律菜 &柚子沙律汁沙律菜好新鮮,配埋柚子汁,酸酸甜甜好開胃,仲要配埋香甜嘅芒果,味道唔錯👍佢嘅蟹肉份量好足,到最後都仲有蟹肉可以拌來食!佢嘅炸軟殼蟹都好大隻,不過咬落就有啲油Lobster Brioche Roll🦞龍蝦包份量好大份,除咗有三文治之外,旁邊仲有沙律!佢用嘅包係厚切方包,外層仲有煎一煎😺!龍蝦肉嘅份量多到瀉出嚟😻!!食嘅時候啖啖肉!!Baileys & Cream呢杯MILKSHAKE極好味!!!我好中意飲酒,但有時好怕太重酒精味同難入口,呢杯SHAKE可以帶出酒香味,入面仲加左唔少朱古力粒,甜甜地非常易入口!!!
🌟M Square🌟

Soft Shell Crab Salad🦀
佢嘅蟹肉份量好足,到最後都仲有蟹肉可以拌來食!
佢嘅炸軟殼蟹都好大隻,不過咬落就有啲油

Lobster Brioche Roll🦞
龍蝦包份量好大份,除咗有三文治之外,旁邊仲有沙律!
佢用嘅包係厚切方包,外層仲有煎一煎😺!
龍蝦肉嘅份量多到瀉出嚟😻!!食嘅時候啖啖肉!!

Baileys & Cream