2023-07-28
曜🏮今日嚟到呢一間日本餐廳食個晏晝,貪呢度環境靜靜地,都幾啱同朋友傾偈架!🗣🗣A4和牛丼 🐮 $198一睇個飯盒就感覺到佢哋連餐具都好講究,連個飯盒都金碧輝煌!牛肉既油脂豐富,配搭洋蔥,令到成件事恰到好處!炒飯粒粒分明,用咗牛肉既油煮成,別有一番風味~鹽燒鮮白鱔 🐟 $228佢哋嘅白鱔燒得外脆內軟,有非常香嘅魚味,鍾意食魚嘅朋友,應該都會幾鍾意呢一個,另外都配左個牛油炒飯,簡單而美味!另外,呢度每一個套餐都已經包咗前菜、茶碗蒸、鯛魚湯,茶碗蒸特別用咗松葉蟹同大閘蟹既蟹膏、粟子整成,有一間特別嘅風味,同平時食到嘅唔太一樣~🐟其中我特別欣賞佢哋嘅鯛魚湯,入口真係食到非常濃郁嘅鮮味😋😋第一次大家飲到咁好味嘅魚湯,真心推介佢哋個湯👍🏻👍🏻🉐當然就唔會出現飲完口渴呢啲問題啦~
A4和牛丼 🐮 $198
鹽燒鮮白鱔 🐟 $228