2010-06-07 7 瀏覽
星期六約了5個中學朋友去尖沙咀行街~嘩街上好多人呀!!! 心想到食晚飯的時候肯定要排好耐隊了!! 咁咪拿拿林用iphone上Openrice看下有咩食順便打電話去訂位啦~我們人多,又都想食日本野, 咁咪試下這間新開的日本店~~ 位置有少少難找的~過了間恆豐酒店再行入DD! 可能係因為新開,門面是簡簡單單的~ 我們大概7點入座, 不是太多人, 坐位都算舒服! : 因為多人所以每人點一款菜~ 可以試多D野ma~ 上菜都ok快~清酒煮硯: 淡淡的酒味襯出硯的鮮味海鰻天婦羅: 要新鮮熱辣食至好食, 不過塊魚厚同多D就好啦~ Sashimi: Display得幾好看~ 仲有我最鍾意的北寄貝 Like!! 仲有pet佢地自製的wasabii~~ 幾好由魚絲: 因為好鍾意食所以點左~ 嘩! 個口感好得意! 好似食薯條咁! 好得意呀!! 可能係焗過~~ 鴨胸沙律: 都係display得好靚~ 鴨胸好好味^^鴨胸拉麵: 鴨胸真係好味~ 個拉麵湯底好清! 食唔到有MSG~ 因為如果有MSG我要飲好多水的!! 鰻魚炒飯: OK! 鰻魚可以多少少~ 不過個飯炒得好香~ 係大大份的~~~食野傾計到差不多9點~

清酒煮硯: 淡淡的酒味襯出硯的鮮味

Like!! 仲有pet佢地自製的wasabii~~ 幾好

鴨胸沙律: 都係display得好靚~ 鴨胸好好味^^

~

食野傾計到差不多9點~ 老闆好nice的~ 叫我地多D來食野~~ 哈哈~~ 因為我早走, 不過好似記得朋友話埋單後仲有甜品
下次要試埋呀!!!
餐牌
清酒煮硯