2022-05-03
🌊舒舒服服海景cafe☕️ 讓人寧靜下來☺️☺️又係我鍾意既海景餐廳,今次間cafe係柴灣,由中環/紅磡坐快車直去~中環搭城巴788,十幾分鐘就到cafe大廈門口😆!食物都好好食😋 平日lunch比較多人,周六2點幾去就人小d~好好坐!openrice仲有折添~.♡.忌廉鮮蘑菇湯 $20 好大碗呀!蘑菇湯好rich 好香好足料🥰!粒粒蘑菇碎,又有淡淡既忌廉香。胡麻醬巴馬火腿蘋果🍎沙律🥗 $68又係好大碟😆 salad夠哂fresh,配胡麻醬無得輸☺️ 仲又好多Parma Ham!🍎健康泡菜海鮮意大利飯 $80 🌟必食!平時好鍾意食Risotto,但泡菜risotto真係第一次食!整得好好味呀😋 米飯香濃有咬口,泡菜少少辣好惹味,海鮮都好足料!推薦!藍莓🫐鬆餅 + Latte ☕️ 55$想食個簡單tea既朋友叫左依個tea set☺️ 熱辣辣既藍莓🫐鬆餅好香軟美味Cappuccino $38 推薦~
.♡.
忌廉鮮蘑菇湯 $20
胡麻醬巴馬火腿蘋果🍎沙律🥗 $68
泡菜海鮮意大利飯 $80 🌟必食!
藍莓🫐鬆餅 + Latte ☕️ 55$
Cappuccino $38