2021-11-15 47 瀏覽
地點比較偏僻嘅小店,但對於揸車人士來講,泊車就相對容易啦。呢度食物嘅選擇好多,除咗MENU上嘅嘢食之外,牆身都掛咗啲期間限定。呢個炸魷魚,我最欣賞就係佢個他他醬,酸酸味味好開胃,減低炸魷魚嘅油膩感,同時帶俾食客新鮮感。淳吟海鮮卷,見佢用餐廳名命,就覺得必定要試吓。免頭有魚子、金箔、海膽,入面有啲吞拿魚茸,食材新鮮,呢個價錢大大舊,又有咁高質嘅餡,性價比高。跟住就試吓其他居酒屋比較少見到嘅菜式:軟綿蝦夷鹿肉漢堡扒配味增茄子。雖然都係漢堡,但係質感好特別,真係軟綿綿,味道個人覺得送飯一流。而呢個黑毛和牛牛雜,主要就食到牛腩同牛筋,甜甜地幾特別。最後,去居酒屋搞唔少得食串燒啦,好欣賞佢嘅串燒,價錢同份量成正比,鍾意佢嘅厚切牛舌同黑豚五花腩,燒得香脆得來又鎖住肉汁,正。
地點比較偏僻嘅小店,但對於揸車人士來講,泊車就相對容易啦。

而呢個黑毛和牛牛雜,主要就食到牛腩同牛筋,甜甜地幾特別。