2021-12-07
呢間婆婆珈琲屋位於尖沙咀,近佐敦地鐵站嘅The Nate,入面除咗有嘢食之外,🗻仲有啲雜貨賣㗎,有富士山嘅各樣物品,例如杯、袋、t shirt等等,仲有少量獅子山產品添💛🐷 豚肉生薑燒定食 ($138)🐮 金平牛肉定食 ($138)呢兩個定食包括咗好多小食,精緻得嚟好有和風感覺,好似返咗去舊時光嘅日本咁🥰 豚肉生薑同金平牛肉都好香甜多汁,食物igable得嚟都唔錯,鍾意日本嘅你唔可以錯過喇😚🏔山峰の旅甜品系列🗻 沖繩海鹽 - 富士山 ($98)呢個山峰の旅系列除咗富士山,仲有個「香港奶茶味 - 獅子山」㗎,兩個都好吸引,打卡一流😙富士山係戚風蛋糕,配上海鹽奶蓋,好夾,少少甜少少鹹,味道適中唔會太重口味,加埋清新嘅海鹽雪糕嚟結束呢一餐,非常fresh🥰
🐷 豚肉生薑燒定食 ($138)
🐮 金平牛肉定食 ($138)
🗻 沖繩海鹽 - 富士山 ($98)