話說🐻已經搬離屯門,轉戰土瓜灣區🙈 尼個舊區都多小店,而且有d都幾隱蔽,但就因為咁唔會太過多人,而且唔同既餐廳都有驚喜添 🥰今次剛好有朋友探訪🐻,所以就試下尼間門面已經好岩打卡既黃店💛🤤 Menu好靚 🤣 兩個人order左「自家製喇沙汁海鮮扁意粉」「慢煮三文魚牛油果沙律」「芝士番茄醬焗肉丸」「提拉米蘇日式疏乎厘鬆餅」「冰白桃紅茶」「綠茶鮮奶」😛🍝🧆🥗🥞🍵推介/意見‼️✨「自家製喇沙汁海鮮扁意粉」🐻同朋友都很喜愛,喇沙汁由15種新鮮材料熬製而成,適合唔食得辣既朋友,而且海鮮材料都好新鮮,整個意粉其實唔係好一般既喇沙味,反而有啲重酒味,但味道很配合呢 🤤 ✨「慢煮三文魚牛油果沙律」有少少失望,慢煮三文魚口感有點奇怪,而且溫度太凍,蔬菜青蘋果再加上牛油果醬,🐻覺得不是很夾(個人感覺🙈)✨「芝士番茄醬焗肉丸」係大推既驚喜之作,蕃茄醬味道剛剛好不會太酸不會太甜,肉丸很Juicy,而且份量很充足,最滿意的菜式之一 🤤🧆✨「提拉米蘇日式疏乎厘鬆餅」🐻其實為咗佢而黎,外型可愛,疏乎厘鬆餅超鬆軟,好動L(有片睇)配合Tiramisu 味道,仲附上小量咖啡淋上面,好好味好滿足呢🙈

推介/意見‼️

✨「冰白桃紅茶」「綠茶鮮奶」都正常發揮,喜愛咖啡的朋友可以試試他們的精品咖啡 ☕️👍🏻

價錢‼️
$138「自家製喇沙汁海鮮扁意粉」
$119「慢煮三文魚牛油果沙律」
$88「芝士番茄醬焗肉丸」
$102「提拉米蘇日式疏乎厘鬆餅」
$44「冰白桃紅茶」
$44「綠茶鮮奶」