2013-02-23
女朋友仔本來想食壽司,不過實在太多人,於是轉到瓊華中心,心血來潮就就係6樓出左電梯,而且見到仲有半價優惠唔知係咪太興奮關係,一入去坐低就覺得好熱,不過事實又係無咩冷氣 抖順條氣,睇下D餐牌,經過查問之後,只係得幾款野做緊特價,不過入得黎就算啦,最後以經濟為前題,我地就點左豚肉,一口牛,牛舌,牛助肉,雞腿,同一個蒜茸牛油帶子,另外叫左2杯野飲,不過全名唔記得左,一杯好味,一杯麻麻咁啦長話短說.第一碟黎就係牛油帶子,不過個女店員好快同好細聲咁講應該點整黎食,放低左塊鐵板仲有-,- 唯有用我既天份去整愛心帶子俾隔離個甜心食,不過要承應天份要慢慢培養-,- 整得未夠熱就拎左俾人食 @_@, 好彩,經過時間同失敗既洗禮,之後既豚肉,一口牛,牛舌,牛助肉,雞腿,都整得幾好食,仲俾人讚過下咁^^ 當然啦,都要讚賞下牛角提供俾我既食材,雖然份量貫徹始終都係唔多,不過都總算醫飽左2個人既肚子,而且都遇到個幾得意幾好人既待應,係到祝佢返新工前程錦繡,如果再多D食材係夜晚做到特價,我會黎多D,不過都不失為下一次宵夜既一個選擇,埋單$260,算俾得順氣既^^