2022-05-08
魚眾不同酸菜魚👍個名改得好啱架😁真係與眾不同架😎點解🤔因為佢除左可以食我地大家最中意食嘅酸菜魚之外,仲有炒飯同埋煲仔飯喎🤩係咪與眾不同呢😎泥得呢到緊係要食酸菜魚啦😁嘩😍仲有一人份量係列添😋湯同魚嘅種類都有得揀架😍而我就揀左龍利柳😁因為冇骨😅湯底😋我食得辣嘅😁就揀咗傳統嘅老壇酸菜魚啦,仲可以揀兩款美食🤩而我就揀咗豆卜同木耳,配手打薯粉😋😋個湯底好正酸酸辣辣咁勁開胃,薯粉分量好多好彈牙yummy,魚好滑又冇骨啖啖肉👍👍真係勁飽呀!💯朋友見有飯食,竟然叫左個最傳統嘅招牌臘味煲仔飯😋佢話食煲仔飯食最傳統嘅,就知道佢好唔好食同埋有冇鑊氣啦👍真係即叫即整,老板話要等半個鐘架😁嘩❤️上枱熱熱辣辣,落埋d煲仔飯豉油落去先👍Woo好足料呀💯好多潤腸、臘腸同埋臘肉😁睇下 飯蕉係勁靚脆卜卜“正”,食煲仔飯最緊要就飯蕉,真係10個👍讚呀!臘腸臘肉肥瘦好均勻,勁好味一d都唔油💯💯飲品凍檸茶同青蘋果梳打特飲,有好香青蘋果味好解渴呀👍👍魚眾不同 地址: 灣仔駱克道127號 冠美樓地下
飲品凍檸茶同青蘋果梳打特飲,有好香青蘋果味好解渴呀👍👍
魚眾不同
地址: 灣仔駱克道127號 冠美樓地下