2012-08-01 2129 瀏覽
食完個下午茶,再食多個desserts,咁就係perfect係尖沙咀遊下遊下,就遊左去LCX.咁就當然係去我既至愛brand - movenpick啦!得果度先有,真係可遇不可求我就當然點了my favourite favour:stracciatella意式碎朱古力,而朋友就點了her favourite favour:swiss chocolate瑞士朱古力!我倆都點了cone!皆因都係喜愛食個餅個cone做得好脆,唔錯!雪糕好味好滑,鐘意佢似乳酪味,yummy!與盒裝無異,有一貫水平!最愛有朱古力粒,加埋食落就有2種口感題外話:可能個鋪位細,得1個員工,我去到既時候咁岩係冇人,都等左2個字先有人返黎!雖然係非繁忙時間,不過始終有2個員工會好d,咁都有員工去toilet可以互補下!

係尖沙咀遊下遊下,就遊左去LCX.
咁就當然係去我既至愛brand - movenpick啦!
得果度先有,真係可遇不可求

上:swiss choco 下:stracciatella
我倆都點了cone!皆因都係喜愛食個餅

個cone做得好脆,唔錯!
最愛有朱古力粒,加埋食落就有2種口感

2012-07-31