2008-01-05 31 瀏覽
唔抵得BURGERKING收我三十幾蚊OFFER個平平冇奇既小華堡比我‧返歸去M記食至尊漢堡($25.X)‧至尊漢堡:有七層餡料,醬汁幾特別,似係加左料自製的千島醬, 有兩大片番茄,牛肉唔可以講多汁,但厚度足夠,加埋的醬汁配菜,成個包都幾好食,我覺得巨無霸太多肉了呢個好的‧薯條:朋友仔推介下要左法式蒜香味粉,有的點點蔥,用左調味粉唔使茄汁都夠味LU,但食完隔好耐仲有好大腍蒜味係口,EXTRA同AIRWAVES都幫唔到我=.=同場加映:雞扒沙律($22)可自選一種醬汁(個FRIEND點既,要左千島醬)我試左佢\的車厘茄,好味,超冰凍超FRESH~比街市賣5,6蚊果的好唔同,正!!佢\話的雞扒醃得咸得滯,其他都ok~但比我一定唔夠食la,無緣ar