2021-07-15 422 瀏覽
閒日晚上都超級繁忙嘅大勝丼,所長一律建議打電話訂座先呀,𨋢口細細比較難喺上面等位。油甘魚帆立貝海膽白飯 $158刺身飯一律配湯,個湯幾好飲,上丼飯前已經飲晒👍🏻個飯比想像中細碗,刺身份量唔係話太少嘅,不過如果早食晚飯可能需要食宵夜🤣所長揀嘅海膽同帆立貝都算係偏豪華嘅選擇,刺身都算新鮮嘅,但唔係入口有驚喜鮮到想尖叫嗰種,下次再嚟就未必咁揼本喇。三文魚三文魚籽碎蔥吞拿魚腩赤醋飯 $112(加$20配前菜沙律飲品)友人嘅選擇,本身想要三文魚腩但當日賣晒。另外,個赤醋飯其實係我叫嘅,但上菜時發現調轉咗就照食,我都有食到幾啖,竟然同白飯嘅分別唔係咁大,下次可以慳返$8🤣(題外話:之前喺第二度食過赤醋飯好濃味,唔需要再點任何嘢就咁食都好好味)刺身都係唔差但冇咩驚喜啦,友人話強烈不推薦叫套餐,因為實在太普通,用啲錢嚟叫其他小食會抵啲,畀大家參考🙏🏻

油甘魚帆立貝海膽白飯 $158

三文魚三文魚籽碎蔥吞拿魚腩赤醋飯 $112
(加$20配前菜沙律飲品)