2004-11-01 0 瀏覽
冇同你地食, 梗係要自己補飛啦~ 不過本人食唔到得辣野架wor~~~ (難為了同行嗜辣的朋友~~)蒸嗅豆腐--- 聽講唔錯就試試啦~ 我鐘意嗅豆腐, 呢個蒸既幾特別丫, 但唔覺得好食~ 唔係受唔到嗅豆腐既味....可能覺得d豆腐質感真係好怪卦~ 結果食唔晒...烤羊乳扇--- 有d鹽向面頭, 食落好似cheese, 幾特別, 好食~~ 不過朋友覺得羶味多左d...醬燒骨--- 醬燒豬骨好好味, 食到有d藥材味, 令我想起肉骨茶(當然查實完全係兩件事~~)..... 肉腍入味~正! 看上好深色唔好以為好濃味, 食落就知比心目中預計清淡~烤餌塊--- 堅韌野岩晒我! 似在日本街頭食過既烤年糕, 面頭黑色焦焦地, 擺明係燒既~風花雪月--- 啤酒, (menu好似冇寫出來架!) 味道清清淡淡.地方細細, 加上店員口音, 風味十足~ 下次再試埋清湯羊~

地方細細, 加上店員口音, 風味十足~ 下次再試埋清湯羊~