2012-11-13
九月頭因為發生左d事..個人好灰..想搵間樓上cafe坐下..咁岩就搵到呢間~上到去..女僕好親切咁用日文打左句招呼..之後就帶我埋個位度~坐低左..聽完當日帶位既女僕自我介紹同介紹完餐牌..就自己睇下餐牌同叫野食~等野食既途中望左下個環境..地方雖然唔算大..但睇待出裝修係有花心思落去..感覺幾好~當日叫左個tea set..叫"牛鰻米漢堡"..開頭都唔知係咩黎..諗住試下既..黎到之後睇左兩眼食左兩淡..就知道大概係點整XDD食完坐多左陣..有女僕埋黎問玩唔玩遊戲/睇下漫畫..咁我就緊係話玩遊戲啦=w= 之後女僕拎左副UNO黎陪我玩左一段時間~幾開心^^自此就成日上呢間女僕Cafe~上去感受一種好開心..好溫馨既感覺^^以下係Cafe內其他食品^^蛋包飯上面既圖案都係每位女僕既心血之作~佢地會應主人(客人)既要求畫上想要既圖案/字樣~而甜品碟上面既圖案都一樣係由女僕一筆筆咁畫ga^^個人感想 : 呢間真係一間比到我家既感覺既女僕Cafe~同女僕傾計/玩遊戲都好開心^^希望睇完呢篇文既讀者都去感受下果度既氣氛啦^^
黎到之後睇左兩眼食左兩淡..就知道大概係點整XDD
咁我就緊係話玩遊戲啦=w=
之後女僕拎左副UNO黎陪我玩左一段時間~幾開心^^
以下係Cafe內其他食品^^
佢地會應主人(客人)既要求畫上想要既圖案/字樣~
而甜品碟上面既圖案都一樣係由女僕一筆筆咁畫ga^^
個人感想 :
呢間真係一間比到我家既感覺既女僕Cafe~
同女僕傾計/玩遊戲都好開心^^
希望睇完呢篇文既讀者都去感受下果度既氣氛啦^^
題外話/補充資料:
第一次發文..希望讀者都滿意..^^"